»Liceul Teoretic Panait Cerna«


  REGULAMENT!

  Distribuiţi
  avatar
  rooney

  Mesaje : 154
  Data de inscriere : 30/08/2009
  Varsta : 27
  Localizare : BRAILA

  REGULAMENT!

  Mesaj  rooney la data de Vin Sept 04, 2009 5:34 am

  Acest regulament vizeaza direct toti membrii care posteaza in aceasta sectiune. Numai urmand cu strictete aceste reguli veti evita posibile warn-uri sau diferite disable-uri de pm, posting, account, s.a.m.d.

  REGULI:

  1.) Titlul topic-ului trebuie sa fie clar, el trebuie sa contina unul din cuvintele VAND / CUMPAR / SCHIMB si eventual denumirea produsului, pretul, fara a fii insotit de comentarii precum "Super Oferta!" sau "Ia-l acu' repede ca inchide la Non-Stop".

  2.) In cadrul acestui forum, produsele scoase la vanzare NU se vand in sistem de licitatie, intrucat nu se poate verifica nici corectitudinea vanzatorului, nici a cumparatorului. Fiecare produs scos la vanzare va fi insotit OBLIGATORIU de un pret (oferit/cerut). Nu se admite scoaterea unui produs la vanzare, ce are drept pret "nu stiu cat face astept ofertele voastra"

  3.) Sistemul "UP" pentru a re-aduce topicul la suprafata nu este permis aici. Se considera SPAM si este sanctionat de moderatorul acestei sectiuni.

  4.) Continutul anuntului trebuie sa contina OBLIGATORIU informatii despre o modalitate de contact cu vanzatorul sau cumparatorul. Se recomanda in acelasi timp si mentionarea zonei in care se poate face "afacerea".

  5.) Sunteti rugati sa va abtineti de la ORICE comentariu, deci nu se posteaza, exceptie ofertantul daca vrea sa modifice oferta. Sanctiunile pentru asa ceva sunt extrem de grave si in marea parte includ retinerea dreptului de a mai posta.

  6.) In cazul in care aveti o parere personala (negativa sau pozitiva) despre un produs, puteti sa oferiti recomandarea dumneavoastra prin PM sau printr-un nou topic, de care ve-ti raspunde conform acestei sectiuni.

  7.) In cazul in care produsul scos la vanzare/schimb NU este nou ( sigilat ) , o poza este obligatorie pentru a confirma starea produsului .

  8.)Dupa vanzarea, shimbarea sau invalabilitatea ofertei se va posta obligatoriu NUMAI si NUMAI de catre ofertant si va scrie dupa caz '' VANDUT '' sau '' OFERTA NU MAI ESTE VALABILA "!

  9.)Topicuri-le vor ramane DESCHISE pana la confirmarea NUMAI de catre ofertant conform regulamentului de la punctul 8.)

  10.)Stergerea topicului se face comform punctului 9.)

  11.)Daca ati vandut, cumparat sau schimbat produsul, contactati un moderator+ pentru a inchide topicul...

  Cine incalca regulile de postare ,va fi sanctionat!

  Va dorim vanzare placuta!!!

   Acum este: Lun Ian 21, 2019 6:07 am